Tilbygning Odder og omegn

Brug for mere plads med en tilbygning

Står du og har behov for et ekstra rum, mere plads eller en ny etage eller en anden form form for tilbygning i Odder så er, er Krause-Kjær Byg ApS det helt rigtige valg. Krause-Kjær Byg ApS står altid til rådighed og det uanset tilbygningens omfang – for både erhverv & private .

Dygtige fagfolk inden for tilbygninger i Odder og omegn

Skal du/I have lavet en ny tilbygning, så er det meget vigtigt at man vælger en samarbejdspartner som kan tilbyde professionalisme og ikke mindst en som besidder stor erfaring inden for området, det er hvad Krause-Kjær Byg ApS tilbyder og står for. Vi tilbyder meget gerne vores ekspertise, fra start til slut af tilbygningen i Odder & omegn.

Hos Krause-Kjær Byg ApS ligger vi megen vægt på detaljen når det gælder tilbygning og alle andre opgaver som vi udføre.

Vi har sans for detaljen og korrekt fagligt udført arbejde er nøgleordene i vores firma.

Gratis Uforpligtende tilbud på tilbygning I Odder

Hvis man har en tegninger til det nye tilbygningsprojekt, bliver det meget nemmere for os at give et samlet tilbud på den nye tilbygning. Har du/I ikke tegninger på den ønskede tilbygningen, er vi også behjælpelige med det, og vi hjælper dig gerne med at finde en dygtig arkitekt & en rådgiver/ingeniør, der er parart til at hjælpe dig med dit projekt.

tilbygning Odder

Få en bindende pris på tilbygningen

Har du fået lavet tegningerne til den nye tilbygning, kan vi hurtigt afgive et gratis og uforpligtigende dig et tilbud. Du udfylder blot  vores kontaktformularen, så kontakter vi dig og aftaler en tid hvor vi kan komme forbi og besigtiger forholdene. Så vi nøjagtigt kan vurdere, hvad den nye tilbygning vil koste dig.

Vi er selvfølgelig medlem af: Danskbyggeri​

Kontakt din tømrer I Odder i dag​