En dygtig snedker – Randers og omegn

Det er hvad du får hvis du benytter Krause-Kjær Byg ApS

Gulv

Vores mening er at gulv bør være flot og ikke mindst slidstærkt & gerne meget nemt at holde rent. Når der skal vælges et gulv, så gør du dig selv en stor tjeneste ved at tænke på hvor meget du forventer at gulvet bliver brugt og hvor meget trafik gulvet skal kunne modstå.

Hvis gulvet bliver benytte i et gennemgangsareal hvor der ofte benyttes fodtøj til udendørs brug, så skal du selvfølgelig vælge et gulv der kan holde til meget slitage, ellers vil du snart få behov for en snedker igen.

Køkken

Få monteret dit nye køkken/køkkenelementer eller tilpasset det. Hos Krause-Kjær Byg ApS tilbyder vi specialløsninger til køkkener,Så som:

  • Ny bordplade
  • Ekstra hylder
  • Isætning af nye låger

Døre og karme

Vi renovere også gerne dine gamle døre. Hvis du er Bosat i en ældre bolig/lejlighed hvor der er  gamle flotte trædøre, så sætter Krause-Kjær Byg ApS snedkeren dem meget gerne i stand med stor professionalisme og respekt for historie og stilen.

Vi udføre mange specialopgaver som snedker – Randers
Skulle du have ønsker eller drømme om feks en specielt indrette tilpasset bogreol eller en ny spiseplads?

Speciale løsninger

Har du et behov for special-tilpassede inventarer, så er det også noget vi kan udfører, vi tilbyder snedker arbejdet lige efter vores kunders ønske. Sammen med vores kunder finder vi altid en god løsning.

Ring til os på tlf: +45 22 51 2​0 42​  så kan vi få en lille snak om din snedker-opgave, samt et løsningsforslag helt uden forpligtigelse eller beregning.

Du kan selvfølgelig også kontakte os via vores kontaktformular: her

Skal du brug en entreprenør på en  større byggeopgave? Så er du velkommen til at ringe og snakke med os om dit projektet. Vi er et tømrerfirma med megen erfaring som entreprenører.

Vi vil gerne byde dig velkommen til din Snedker i Randers

Krause-Kjær Byg ApS er snedker i Randers. Vi tilbyder gerne totalløsninger inden for bygnings-snedkerfaget.

Se her et udkast af hvad vi tilbyder:
• Inventar
• Gulve
• Montagearbejde
• Kontormiljø
• Udstillingsmaterialer
Døre og vinduer med special mål
• Skæring af alle former for træplader

Vi har mange års erfaring inden for snedker faget, og vi er vi istand til at tilbyde dig en professionel & gennemført håndværksmæssige løsninger som er bygget på pris & kvalitet.

 

Snedeker Randers